Кандидат за подписа на Марсиньо от ЦСКА

8577
Кандидат за подписа на Марсиньо от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Марсиньо е близо до преминаване в азербайджанския "Хазар Ленкоран". От ЦСКА очакват да получат 300 000 евро за правата на бразилеца. Ако трансферът стане факт, в касата на „червените“ ще постъпят свежи пари. Самият футболист в началото на седмицата заяви, че ако има оферта за него, е готов да я обсъди. Интерес има и към Джаксън Менди от Русия и Полша, а от Кипър питат за Томас Черни.

Самият Марсиньо призна, че в клуба е постъпила оферта за него. „Не знам какво е бъдещето ми в ЦСКА. Чакам да разговарям с директорите и треньора. Мисля, че има някаква оферта за мен, но ще изчакам, аз съм футболист на ЦСКА. Може би през седмицата ще има яснота. Искам всички да са доволни, както аз, така и клубът“, коментира бразилецът при заминаването на тима за Турция.

Мартин Петров отрече завръщане във Висшата лига

Бившият ни национал и настоящ състезател на ЦСКА говори в интервю за клубния сайт на "армейците". В момента отборът е в Гърция на подго...

„Не знам нищо конкретно за офертата. Трябва да питате треньора или директорите. Ще видим какво ще стане следващата седмица. Засега всичко е нормално в ЦСКА, получавам си заплатите. Тази седмица ми платиха, но не знам какво ще се случи", инормира football24.bg, цитирайки "Меридиан мач".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ