Кръг около "ЦСКА завинаги" ще влиза в клуба

7613
Кръг около "ЦСКА завинаги" ще влиза в клуба
Снимка: БГНЕС

Коалиция е готова да влезе в ЦСКА, информира "Стандарт". Оферта за покупка на акции е внесена в петък в канцелариите на "Армията" и се чака отговор от Александър Томов. Става въпрос за хора около кръга "ЦСКА завинаги" и техни бизнес партньори с "червени" футболни пристрастия. За лице на коалицията може да бъде поканена една от големите легенди на 31-кратните шампиони.

От ЦСКА признаха, че сдружението около Александър Чакмаков е готово да вземе акции от "Лира Инвестмънтс" срещу инвестираните пари в строежа на терени и ремонта на сектор "А". Офертата е сериозна, тъй като въпросната сума може да покрие дълга на клуба към спортното министерство за ползване на базите. Иначе Томов трябва да търси пари и за този борч, който възлиза на 1,6 милиона лева. Според източник на вестника в следващите дни мераклиите за акции трябва да излязат с официална пресконференция, на която да конкретизират намеренията си. Идеята им не е да вземат цялата власт, а да се направи общ фронт от 10 крупни инвеститора при "червените".

Цел на ЦСКА изнудва клуба

Една от трансферните цели на ЦСКА - бразилецът Лоривал Асис, изнудва клуба за пари на ръка, съобщава "Меридиан мач". Направилият име в...

Развръзката зависи и от посещението на Стивън Ло в София. Милиардерът от Хонконг потвърди индиректно вчера в профила си за визитата. Той информира, че снощи тръгва към Европа по бизнес, а в петък се връща обратно в Азия на конни състезания. Стивън Ло е голямата надежда на настоящата власт за финансова стабилизация. При негативен развой обаче е твърде вероятно Томов да потърси кръга около "ЦСКА Завинаги".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com