Лудогорец би с 3:0 Пирин ГД

38462
Лудогорец би с 3:0 Пирин ГД

Лудогорец победи с 3:0 като гост на Пирин ГД в мач от 12-ия кръг на "А" група. Головете отбелязаха Златински от дузпа, Абало и Марселиньо, съобщава football24.bg.

В 10-ата минута Моци върна с глава топката назад към Чворович, който обаче отново не се намеси добре и изпусна топката, но Близнаков не успя да преодолее вратаря, който при повторната си намеса улови сигурно кълбото. Марчев (29) направи добър пробив, след което центрира в наказателното поле на Лудогорец, но двама футболисти се разминаха с топката. В 37-та минута Абало подаде към Шоко, който центрира в наказателното поле на Пирин, но Абдиков плонжира и улови топката.

Три минути преди края на полуврето Фиданин фаулира Бакалов в наказателното поле на Пирин и съдията Станислав Тодоров посочи бялата точка. Христо Златински прати топката в левия ъгъл на вратата на Абдиков, който остана на място. В добавеното време на първата част Барт центрира в наказателното поле на Пирин, където Абало засече топката с глава и хвана в крачка зле подготвения Абдиков, топката срещна десния стълб и влезе във вратата.

В 54-ата минута Димо Бакалов премина през трима футболисти на Пирин, след което центрира в наказателното поле на домакините, където Гуцев успя да избие топката с глава. Лошо върната топка назад към Абдиков в 73-ата минута позволи на Безяк първи да стигне до нея, но не успя да преодолее вратаря на Пирин. Четири минути преди края на мача влезналият като резерва Марселиньо направи добър пробив, финтира футболист на Пирин и разстреля Абдиков за крайното 3:0 за Лудогорец.

“Те използваха техните положения, а ние не успяхме да използваме нашите. Мисля, че в началото имахме повече ситуации. За съжаление класата изигра лоша шега. Отборът бе в подем, преди Лудогорец да вкара. Това срина всичко в играчите, и дори в мен. Това ме накара да загубя вяра. Отборът играеше добре, създаваше ситуации, но това неумение, неопитност, да вкараме положенията си, ни отказа.”, заяви треньорът на Пирин Гоце Делчев Костадин Ангелов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com