Лудогорец инвестира в бъдещето с два трансфера

9137
Лудогорец инвестира в бъдещето с два трансфера

Шампионът на България Лудогорец реализира поредния си трансферен удар. Този път той е насочен по-скоро за успехи в бъдеще. „Орлите“ привлякоха в състава си двама национали от отбора до 19 години, който се класира за Европейското първенство в Унгария през юни. Скаутите на Лудогорец доведоха в клуба Преслав Петров и Александър Василев, които са следени още преди изявите си за селекцията на Александър Димитров.

Лично старши-треньорът на шампионите Стойчо Стоев е настоявал родените през 1995 година таланти да подпишат договор с клуба. Той ще може да разполага с двамата национали още в началото на лятната подготовка.

Лудогорец изпревари Юнайтед, Сити и Челси в престижна класация

Лудогорец записа ново историческо класиране в ранглистата на Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS). В подре...

Преслав Петров е юноша на Литекс, като за последно е играл за Видима-Раковски, Севлиево. Подвизава се еднакво добре на поста централен защитник и ляв бек.

Александър Василев е възпитаник на школата на Чавдар (Етрополе). През миналия сезон играе за Калиакра. В тима от Каварна е използван като ляв бек, халф, а в някои мачове е пускан и зад нападателя.

Петров и Василев изиграха съществена роля за националния отбор на България до 19 години, който се пребори с Италия, Швеция и Чехия. На финалите в Унгария талантите на България могат да постигнат нов голям успех, ако се класират в първите шест - участие на Световно първенство.

 

Роберто Карлос поиска играч на Лудогорец

Сериозен интерес към чуждестранни клубове има към централния защитник на Лудогорец Козмин Моци, пише "7 дни спорт". Румънският ас на ша...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ