Лудогорец отнема орела на Лацио по примера на римските легионери

54289
Снимки:

Лудогорец ще вземе орела на Лацио по примера на римските легионери. Това съобщи собственикът на клуба от Разград Кирил Домусчиев.

"Лудогорец ще има истински орел, обяви бизнесменът. - Както едно време на римските легионери са взимали орлите, ако ги победят, така сега ние ще отнемем този на Лацио. Защото ги бихме. Става въпрос за жив орел, истински. Планираме преди мача с Валенсия да поканим състав, който да изпее няколко народни песни на стадиона, а през това време ще пуснем орела да лети високо над стадиона. Той е специално дресиран и няма да избяга. Когато стане готов новият ни стадион, ще си вземем и истински лудогорски орел. Като играхме с Лацио видяхме какъв е ефектът от всичко това. Когато преди мача пускат химна на отбора и през това време техният орел кръжи над стадиона, направо на феновете им настръхва кожата. Всъщност, в Лацио имат два орела. Единият не го използват и ще ни го изпратят на нас. От уважение".

Лудогорец пуска билетите за Валенсия в края на седмицата

Билетите за мача на Лудогорец с испанския Валенсия от 1/8-финала в Лига Европа ще бъдат пуснати в продажба в края на седмицата. Това съ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ