Лудогорец замина за Валенсия

7288
Лудогорец замина за Валенсия
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лудогорец замина рано тази сутрин за Валенсия, където утре ще излезе срещу едноименния отбор в мач-реванш от осминафиналите на Лига Европа.

В 19:00 часа тази вечер Лудогорец ще проведе официалната си тренировка на стадион "Местая" във Валенсия. Половин час по-рано Стойчо Стоев и Христо Златински ще участват в традиционната пресконференция преди мач в Лига Европа.

Лудогорец се прибира в България в петък (21 март). Чартърът на тима излита от летището във Валенсия в 12:30 часа българско време и ще кацне във Варна около 16:30. От морската ни столица Лудогорец пътува директно за Разград, където започва подготовка за неделното домакинство на Литекс от NEWS 7 футболно първенство.

От Лудогорец напомнят, че цените на билетите за мача с Валенсия са 10 и 12 евро. Испанският клуб вече изпрати 1000 билета в България, които са почти изчерпани. В понеделник Валенсия предостави нови 1000 билета, които ще бъдат разпространени сред българи, живеещи и работещи в Испания. От Разград за Валенсия организирано тръгват 200 привърженици. На "Местая" българският шампион се очаква да бъде подкрепян от близо 2300 фена, каквато е квотата за гостуващата агитка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com