Люпко: Левски ме покани неофициално

6185
Люпко: Левски ме покани неофициално

Легендарният Люпко Петрович продължава да се натиска за треньор на Левски. Наскоро самият той обяви пред "7 дни спорт", че е готов да работи на "Герена" както като треньор, така и като консултант, и предложи директно услугите си на Георги Иванов. Според "Меридиан мач" обаче кандидатурата на Люпко изобщо не е обсъждана от "сините" шефове.

Въпреки това носителят на КЕШ с Цървена звезда продължава да таи надежда за завръщане. Пред сръбското издание "Новости" той твърди, че е имал неофициални разговори с клуба от София.

Любко Петрович: Ако Гонзо има нужда от помощ - аз съм насреща!

Бившият наставник на Левски Люпко Петрович е изявил желание отново да застане начело на отбора, информира вестник "7 дни спорт". Сърби...

"Говориха с мен, но разговорите са на неофициално ниво. Разбира се, че бих работил в Левски отново. Имам оферти обаче и от други клубове, всичките от близки до Сърбия страни", разкрива Петрович.

Сърбинът бе в България заради честванията на 100-годишния юбилей на Левски. Възможността обаче той да поеме тима е около нулата, въпреки че всички в клуба го уважават и той е сред най-обичаните от феновете треньори, работили на "Герена".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ