Паро с ултиматум към ЦСКА

6769
Паро с ултиматум към ЦСКА

Един от най-успешните треньори в историята на ЦСКА  Аспарух Никодимов даде срок до петък на клуба да се разплати с него. Чрез официално писмо адвокатите на Паро дават възможност на ЦСКА проблемът да се реши извън съдебната зала. За целта "армейците"  трябва най-късно до утре да си уредят сметките с бившия шеф на скаутите в отбора. При положение, че това не се случи, лицензът на ЦСКА ще бъде сериозно застрашен, тъй като Аспарух Никодимов разполага с изрядни документи, доказващи задълженията на клуба към него.

"Нещата малко заприличаха на панаир, а аз не искам това. Трябва да приключваме вече с въпроса за дълговете и това е. Черно на бяло е написано кой на кого и какво дължи. Няма смисъл да се продължава с цирковете", заяви пред  "7 дни спорт" Аспарух Никодимов.

Защо не ревахте, като предадохте Никодимов?

Нечуван вой се носи от ЦСКА тези дни. Паро Никодимов, видите ли, си искал честно заработените пари. Ама си ги искал сега, а не когато Л...

Както е известно, той не е единственият, който има финансови претенции към ЦСКА. Бившият играч на клуба Християн Кировски, както и резервата Томаш Черни също чакат клубът да се издължи към тях, като срокът, който са определили също е до края на работната седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com