Пенев не е забравил Мартин Петров, ще го гледа на живо

7263
Пенев не е забравил Мартин Петров, ще го гледа на живо

Националният отбор може да се окаже все още отворена тема за ветерана Мартин Петров, след като стана ясно, че селекционера на България Любослав Пенев ще бъде на трибуните за днешния мач на Еспаньол с Валенсия, предаде БГНЕС.

Наставникът на "лъвовете" не праща повиквателни на футболиста на каталунците отдавна, но с решението си да го гледа на живо явно е размислил по въпроса. Срещата е много важна за Еспаньол и треньора му Хавиер Агире. При победа тимът ще оформи искания от ръководството актив от 42 точки, с който би трябвало да се постигне оцеляването в Ла Лига. Самият Агире пък ще може да започне преговори за нов договор с клуба, тъй като сегашният му изтича през лятото.

На Пенев може да му се наложи да чака до второто полувреме, предвид факта, че обикновено тогава в игра се появява Петров.

Бодуров е скъсал връзка в глезена

Защитникът на българския национален отбор и на ловешкия "Литекс" Николай Бодуров има скъсана връзка на глезена не левия си крак. Това с...

Българинът се отчете с първата си асистенция за испанския тим през миналата седмица, когато подаде на Вакасо за крайното 2:0 срещу Осасуна. Самият Пенев е известна фигура в Испания, където направи име с няколко отбора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com