Петев има качества за Левски, смята треньорът му

7258
Петев има качества за Левски, смята треньорът му

"Ивайло ще се изправи пред сериозни проблеми, ако поеме Левски. Но той има качества за "синия" клуб. Важно е само целият клуб и феновете да застанат зад него".

Това заяви пред "България днес" Ангел Станков - бивш треньор на "сините".

Петев бутал АЕЛ към златото безплатно

Тежка криза в кипърския АЕЛ (Лимасол) приближава все повече Ивайло Петев до Левски, твърди "България днес". Тимът на българския специал...

"Бил съм му наставник, когато той беше футболист на Родопа. Сега, ако трябва да му дам съвет, ще му кажа да гледа млади футболисти от "В" група и оттам да си избере талантливи момчета. Подчертавам, - не от "А" група, а от "В". Трябват му надъхани и бедни момчета, за които футболът е всичко. Футболът е спорт за бедните. Те по-лесно приемат публиката да ги псува, а съперниците да ги ритат. Богатите играят голф и тенис на корт. Лошото е, че тези, дето ритат топка в така наречения елит, вече си мислят, че са голяма работа. С тях трудно се работи. Ако Петев вземе някой такъв, ще съжалява. Онзи една година няма да му вдига телефона, ако знае, че го търсят за тренировки", категоричен е Станков.

"Ивайло трябва сам да изгради в своите футболисти качествата, необходими за Левски. Основното е дисциплина и раздаване докрай на терена. Самият Петев беше такъв като играч. Още като футболист ме питаше разни неща, свързани с треньорството. И след това, вече като стана треньор, ми се обаждаше да си говорим за футбол", допълва бившият треньор на специалиста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com