Спас Делев: Ако ЦСКА ме иска, веднага се връщам

11640
Спас Делев: Ако ЦСКА ме иска, веднага се връщам
Снимка: БГНЕС

Спас Делев е един от малкото футболисти на Локо (Пловдив), които все още не са напуснали клуба. Бъдещето пред "смьрфовете" остава неясно и голяма част от играчите вече си тръгнаха от "Лаута", но контрактът на Делев не е изтекъл. 'Тема Спорт" се свърза с нападателя, който говори за моментната обстановка в Локомотив и възможността отново да заиграе в ЦСКА.

"В следващите няколко дни ще се срещна с Коко Динев, за да обсъдим бъдещето ми в Локомотив. Не мога да кажа, че ще напусна със сигурност, тъй като имам договор за още една година. Нека първо видя как ще се развият нещата около клуба и тогава ще мисля дали да продължа кариерата си на друго място. Неведнъж съм казвал, че ако ЦСКА ме иска и прецени, че ще съм полезен, съм готов веднага да се върна. Това е любимият ми отбор и с удоволствие пак бих играл за него. Но не съм водил разговори с никого от "Армията". Беше ми крайно неприятно да ме освиркват в последния мач за сезона, когато с Локомотив гостувахме на ЦСКА, но до известна степен го очаквах. За жалост, това е част от футбола. Беше нормално да не се зарадвам при гола си. Това е най-логичното нещо, не мога да обидя по подобен начин бившия си отбор. Винаги ще нося ЦСКА в сърцето си и пак казвам, че при първа възможност бих се завърнал в клуба. Очаквам до седмица-две да имам пълна яснота относно това какво ще правя. За момента никой не е разговарял с мен", заяви Делев.

Сашо Тунчев: В ЦСКА се чувствам като у дома си

Футболистът на ЦСКА Александър Тунчев, който преди броени минути подписа договор с "червените", заяви, че се чувства щастлив от завръща...

Вероятността той да се завърне в ЦСКА на този етап е малка. Стойчо Младенов няма особено желание да го привлича и "армейците" едва ли ще предложат оферта на 24-годишния нападател, дори той да напусне Локо (Пд).

Подобна е ситуацията и с друг бивш футболист и капитан на тима - Иван Бандаловски. Десният бек почти сигурно ще напусне белгийския ОХ Льовен, след като отборът изпадна във втора дивизия. Бандаловски също би се върнал в ЦСКА, но думата има Стойчо Младенов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com