Стоев: Плейофите в първата седмица ще са много интересни

7567
Стоев: Плейофите в първата седмица ще са много интересни
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви със самочувствие, че не е очаквал друг резултат от неговия отбор, освен победа срещу Литекс. Разградчани биха с 3:0 в дербито. Специалистът допълни, че първата седмица става много интересна, а пред отбора му предстоят още доста сериозни двубои.

"Поздравявам момчетата, доволен съм от победата. Литекс е добър отбор, няма спор. ЦСКА също вървят добре, не бива да подценяваме никой отбор. Плейофите за първата седмица ще бъдат доста интересни, хубавото е, че днес съумяхме да победим, каза Стоев. - Имахме известни притеснения как ще ни се отрази прехода Европа – България. Справиха се, доволен съм от това, което видях. Светослав Дяков първото имаше едно падане на рамото, което тепърва ще изясняваме, дали е сериозно. Витиня е с разтежение, Кайсара има дупка в крака, това влиза във футбола. Срещу който и да е отбор не очаквам друг резултат, освен победа. По-важно е как ще излезем на терена и какво ще дадем като футбол".

Стоев: Имам проблеми, но ще търсим победа

"Нагласата е да се представим добре и естествено, ако можем, да победим", обяви наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев при заминаването ...

На въпрос, дали тази победа слага край на интригата за титлата, Стоев отговори: "Не, твърде рано е, има още много мачове. Става доста интересно, всеки отбор може да победи другия. Очакват ни доста сериозни двубои до края на първенството. Носталгията по Европа си остава, беше чудесно преживяване, надявам се догодина да го преживеем отново. В момента сме се настроили на вълна българско първенство".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ