Стойчо Стоев: Свикнахме да играем добре в Европа

9994
Стойчо Стоев: Свикнахме да играем добре в Европа
Снимка: БГНЕС

Стойчо Стоев отново показа колко е голям! По време и след мача с Лацио. Треньорът на Лудогорец запази типичното си самообладание след успеха с 1:0 и се държа като човек, за който мечтите нямат граници. Ето какво заяви треньорът, извел "орлите" до гръмката победа.

"Не бих казал, че това е най-сладката ми вечер като треньор на Лудогорец. Все пак през есента също постигнахме изключително важни успехи. Много се радвам, че продължаваме с добрите игри. Мачът беше труден, имаше много перипетии, изпуснати дузпи, по една ударена греда. Наистина много интересен мач. Радващото е, че удържахме победата, демонстрирайки характер и дух, което е много важно в турнирни мачове", бяха първите думи на легендата на Локомотив (София).

Запитан на какво се дължи невероятното му спокойствие, разградчанинът отговори:

"Ще прозвучи самонадеяно, но ние свикнахме да играем добре в Европа. Не страдаме от грандомания, не се и притесняваме, просто се стремим да играем добър европейски футбол. Доволен съм от отбора, играчите бяха почти перфектни, поздравявам ги, но да не забравяме, че има още един мач".

Стоев коментира и състоянието на капитана Светослав Дяков след кошмарния за него мач.

"Светльо Дяков е капитан и се чувства много зле. Подкрепих го както аз, така и съотборниците му. На всеки може да се случи, затова сме колектив за да си прощаваме някои неща и да се стремим да не ги повтаряме."

"Знаех каква ще е постройката на Лацио, по-важното беше ние какво ще предложим. Успяхме бързо да се нагодим към противниковата схема и съумяхме да контролираме играта. Но да не бързаме за 1/8-финалите има още един мач, който няма да е лесен", завърши Стоев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ