Тити Папазов: Божков се опита да употреби Левски, за да злепостави Борисов

3262
Тити Папазов: Божков се опита да употреби Левски, за да злепостави Борисов

Всички се опитахте да отразите една много лоша пиеса с възможно най-лошия актьор. Не очаквах чак това. В състоянието, в което е г-н Божков се допускат грешки. Той има уникалната възможност да преосмисли решението си. Журналистиката беше употребена. Това каза пред БНт Тити Папазов по сагата "Левски".

Коментарът му беше по повод разигралата се вчера драма с опита да се прехвърлят акциите на футболния отбор от Васил Божков на премиера Бойко Борисов с посредничеството на Сашо Диков. Малко преди това Папазов обяви, че има ясна визия за отбора и се е споразумял с Васил Божков той да поеме отборът. Оказа се обаче, че акциите са жиросани с дата 8 май, а разговорът с Божков бил проведен след дни.

"Да приемем че съм излъган. Това е лична воля на г-н Божков. Ако на 8ми, когато той се включи в BTV, някой е приемал думите му за верни. Сега едно е сигурно, че след това, което ме излъга в неделя, цялата синя общност не му вярва", коментира Папазов. И добави: "Грешка може да направи всеки от нас. Подведен под емоция, той допусна грешка. Опита се да употреби Левски, за да злепостави премиера на държавата."

Защо Папазов е повярвал на Божков? "Човек вярва, ако той никога не лъже. Аз не мога да си представя да кажа на някой нещо и на другия ден... Най-малко заслужавах да ми се обади и да каже... смених си мнението. Господ е дал на човека уста да казва истината.", коментира Папазов.

Аз не мога да си представя, че сериозен бизнесмен като Божков ще бъде лъжец, независимо, че партньорите му тиражират постоянно това. Да приемем че това е шега с премиера и сега е време да вземем решение, каза още той.

"Умолявам още веднъж г-н Божков и г-н Попов. Те трябва веднага да направят ново джиро, да не използват Левски. Защото неговите акции са толкова святи, колкото са святи косите на Апостола. Това да късащ акциите е долнопробен акт на долнопробна актриса.", призова Папазов.

За бъдещето на отбора

"Аз сам по себе си като Константин Папазов по никакъв начин не мога да направя нещо – не съм магьосник. Моят конкретен план, ще чуете всички на пресконференция, когато получа акциите.", коментира Папазов, който преди дни обяви, че има ясна визия и единствен продължава да иска да получи акциите на футболния клуб.

Повече от ясно и нормално е като 60% от населението е от Левски и премиерът да е от Левски. Собственик на отбора на народа обаче може да бъде само народа. Кой ще плаща сметката ще реши бъдещето и всички ние, каза още той.

Проблемът не е дали отборът ще участва в първенството, защото той има лиценз.

Моят първоначален план върви ръка за ръка с феновете. Те ще помогнат да отложим периода от 14 май до 14 юни и след това ще намерим нашия път. Минаваме през катарзис, каза Папазов и обясни, че това е целта пред феновете на клуба в момента.

Ние имаме следваща цел, както за 45 дни се събраха 1 700 000 лв. Сега трявба да направим същото, но за 10 дни. Никой не е имал такава мотивация като синята общност. Феновете ще спасявт Левски, обясни той.

Васил Божков: България се управлява от хунта в момента

В момента съм в Дубай, добре съм. Това заяви в ефира на сутрешния блок на bTV бизнесменът Васил Божков. Той посочи, че от края на месец...

Дали ще ме разпознаят феновете е мой проблем. Аз съм се доказал на сините фенове кой съм с жизнения си и треньорски път, коментира Папазов. "За Левски съм готов дори да бъда употребен. Ако това е цената и мога да я платя, ще бъда щастлив"

Левски е кауза, и сега за пореден път синята общност доказа, че това е така и пак ще го направи. Това е зараза COVID-1914. Ние сме нещо различно, никога не можем да бъде тире или нещо друго. Не сравнявайте нашата кауза с други, скара се разпалено той на водещите и добави: "Не плачете на чужд гроб".

Ще се откаже ли от баскетбола, ако стане собственик на футболния клуб? Аз съм собственик на баскетболен клуб Левски. Първенството най-вероятно е почне на 1 октомври, подготовката започваме на 12 септември. Има достатъчно време да видим дали ще остана собственик на клуба и в баскетбола, отговори Папазов.

 

Цялата сага по Случая "Левски" ще намерите тук .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Крумовград влезе в Топ 6 след успех над Славия и се надява на грешка на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Ботев Враца удари десет от Етър в дербито на дъното в Първа лига (ВИДЕО)

Николай Костов хока феновете: Не трябва да събличат играчите на Левски, а да ги обичат (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив постави огромна цена на голямата си звезда

Четири отбора от чужбина влизат в битка за защитник на Лудогорец

Треньорът на Ботев Пловдив има срок до май, за да заслужи нов договор

Шефовете на Хебър за родното съдийство: Време е този голям недъг да се ликвидира

УЕФА разследва мач от Купата на България за „черно тото“

Левски иска бразилско крило от Първа лига, но на половин цена

ЦСКА изпразва лазарета - двама основни играчи са близо до завръщане

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ