Тодор Янчев пред Actualno.com: Имам самочувствието, че мога да успея (ВИДЕО)

4176

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев се съгласи да застане пред камерата на Actualno.com преди мача на неговия тим с Арда от 21-ия кръг на efbet Лига. Младият специалист дебютира официално начело на „червените“ в срещата с Хебър, която отборът спечели с 2:0, след това обаче столичани допуснаха изненадваща загуба от Ботев Враца.

Янчев прие поканата да говорим за представянето на тима, неговия дебют като старши-треньор в елитния футбол, големите звезди на отбора Ивайло Чочев и Даниел Наумов, както и амбициите на клуба през този и следващия сезон.

Гледайте цялото интервю с Тодор Янчев във видеото.

Предстоящият мач с Арда

„Отборът е готов за мача с Арда. Ще срещнем един от най-балансираните отбори в efbet Лига. Имат дълбочина в състава и постигат добри резултати. Винаги, когато отборът не печели е нормално да има недобро настроение. Лично аз съм доволен, донякъде, че загубихме от Ботев Враца. Това ще ни приземи малко. Откакто аз съм в отбора, това ни е първа загуба. Може би, ако бяхме загубили в подготовката един мач нямаше да се стигне до този момент“.

Кариерата в чужбина и у нас

„Дълги години бях помощник в елита на Казахстан. Не е трудно да си треньор в елита. Въпросът е футболистите да са максимално концентрирани, защото, когато не подхождаме на 100% в дадена среща ще имаме проблеми. Доволен съм от всички нови попълнения. Колективът ги прие, те са щастливи. Очаквам от мач на мач да вдигат нивото“.

Големите звезди на ЦСКА 1948

„Класата на Ивайло Чочев е безспорна. Той умело използва пространствата, има усет в наказателното поле и това му носи успеваeмост. Той е един от най-опитните в нашия отбор. Има класата да решава мачове. Решението Ивайло да не е в националния отбор е на селекционера. Дано да влезе отново в полезрението, защото мисля, че той е най-добрия халф в България. Имаше интерес към Чочев и Наумов, но ръководството прецени, че на този етап е по-важно да останат тук“.

Ивайло Чочев

Организацията в клуба

„По време на лагера в Турция, на всички контроли, присъстваше единият от спонсорите – той беше на всеки един мач. Спортният директор, оперативният директор, изпълнителният също. Всички в клуба са пряко свързани с доброто на тима и дават своята подкрепа“.

Стойчо Младенов Добрин Гьонов

Съвети и решения

„Толкова години съм във футбола, че това неминуемо ми дава нужното самочувствие, че мога да успея. Аз взимам съвети от всеки, който е в клуба. Отворен съм да чуя мнението на всеки, но накрая аз взимам решенията“.

Амбициите и целите на ЦСКА 1948

„Амбициите са ни високи. Имаме добра организация. Не ни липсва нищо като условия за работа. Това ни позволява да мечтаем, че тази година можем да постигнем едни висоти в историята на клуба, които до този момент не са били, а именно класиране в Европа. Скаутското ни звено работи всеки ден, следи играчи от България и чужбина. Клубът работи и в тази насока. Въпреки, че върви първенството, ние мислим и за бъдещето. Очаквам да бъдем по-постоянни, да не редуваме силни и слаби мачове. Стремим се да има постоянство в отбора“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com