ТВ7 загуби "А" група, мачовете от първенството ни вече са по Нова телевизия

18710
ТВ7 загуби "А" група, мачовете от първенството ни вече са по Нова телевизия
Снимка: БГНЕС

Нова Броудкастинг Груп официално придоби ексклузивните права за телевизионно и онлайн излъчване на мачовете от българското футболно първенство, турнира за Купата и мача за Суперкупата на България за сезони 2014-15 и 2015-16 г. Така  каналите Нова, Диема и Нова Спорт ще предават по няколко мача във всеки кръг от шампионата в „А“ група. 

Първият мач, на който футболните фенове ще станат свидетели, е дербито Лудогорец – ЦСКА. Срещата ще се излъчи на живо тази събота, 16 август, от 20:00 ч. в ефира на Диема. На следващия ден, неделя, 17 август, каналът ще покаже и двубоя Левски – Ботев директно от стадион „Георги Аспарухов”, отново от 20.00 ч. Към най-оспорваните срещи в „А” футболна група от септември каналите на медийната група ще добавят и мачовете в турнира за Купата на България.

Лудогорец смаза Локомотив (Пд) с резервите

Шампионът Лудогорец смаза Локомотив (Пд) с 4:1 в мача от четвъртия кръг на "А" група. Мачът в Пловдив беше зрелищен, въпреки че треньор...

За сделката с правата се говореше от няколко дни, но официално всичко беше потвърдено днес. А причината е повече от тривиална - "Футбол Про Медиа" скъса договора с ТВ7, тъй като телевизията не е платила задълженията си по него. Още в началото на сезона от компанията, която е свързана с боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, дадоха ултиматум да си получат парите до втория кръг, а след това го удължиха до петия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ