УЕФА започва одит в ЦСКА на 12 юни

8279
УЕФА започва одит в ЦСКА на 12 юни
Снимка: БГНЕС

Представители на УЕФА ще започнат одит в ЦСКА на 12 юни, пише "24 часа". Всичко около финансовото състояние на "червения" клуб ще бъде обстойно проверено.

Както е известно, българският гранд е под мониторинга на европейската централа. При одита ще се следи дали са платени задълженията, както и дали има гаранции за издръжката през следващия сезон.

Томов не спира да изумява: Не желая да печеля от ЦСКА

Александър Томов за пореден път изуми футболната общественост със своя налудничав оптимизъм. Лупи гръмко се закани на всички съперници ...

От ръководството на ЦСКА обявиха през миналата седмица, че няма да имат никакъв проблем с издаването на лиценз за участие в Лига Европа.

До края на месеца "червените" трябва да разрешат проблема с бившия си футболист Алесандру Пакурар. "Армейците" дължат умопомрачителните 264 050 евро на румънеца за краткия му и безполезен престой на "Българска армия".

Пакурар се обърна към Арбитражния съд в Лозана, който постанови, че ЦСКА трябва да плати сумата. Решението излезе в края на април.

На същия 12 юни и ден по-рано пък ще продължи делото срещу председателя на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов. То бе подновено на 25 април в Софийския градски съд. Прокуратурата обвинява бившия политик в присвояване на средства в особено големи размери от "Кремиковци" и от ЦСКА прио предишния му престой в клуба.

Феновете на ЦСКА опряха до стената Александър Томов със 17 въпроса

Днес на стадион "Българска армия" има среща между феновете-акционери на ЦСКА и ръководството, в лицето на от Александър Томов и Алексан...

На 11 и 12 юни ще има разпити на свидетели, става ясно от сайта на съда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ