В Ботев (Пд) завидяха на Лудогорец за евроуспехите

14381
В Ботев (Пд) завидяха на Лудогорец за евроуспехите
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Ангел Палийски разкри, че се надява в скоро време тимът да бъде на мястото на Лудогорец и да участва на 1/16-финал в Лига Европа. Ето какво сподели още шефът на канарчетата преди двубоя с разградчани в неделя, който ще се играе на базата в Коматево.

"Всичко около стадиона в Коматево е готово. Поели сме ангажимент и сме го изпълнили. Извършеното бе одобрено от комисията на Общинския съвет и от Лицензионната комисия към БФС. Съобразили сме се с всички изисквания и предписания и няма да има никакви проблеми да посрещнем Лудогорец. Радваме се за това, което постигнаха в Европа, защото от Левски насам друг български отбор не бе стигал толкова напред. Мечтата на нашето поколение ботевисти е в най-скоро време да постигнем високи успехи като на Лудогорец и Левски. Мисля, че няма да е далеч, когато това ще се случи. Надявам се, че на новия стадион ще приемем доста мачове от такъв ранг", каза Ангел Палийски пред "Тема Спорт".

Ботев преквалифицира футболист в преводач

Най-добре платеният преводач в България работи от сряда в Ботев (Пловдив). Казва се Артур Енрике, а месечното му възнаграждение надхвър...

Той допълни, че целите пред отбора не са завишавани. "Много се спекулира с това колко струва зимната ни селекция. Нещата обаче са преувеличени. Не сме давали толкова много пари. Все пак остава клубна тайна колко е платено за новите. Дано те оправдаят очакванията ни. Но това ще се види, когато дойдат мачовете. Въпросът е да успеят да се сработят и приспособят към нашето първенство. Взели сме ги, за да вдигнат нивото на отбора. Убеден съм, че ще го направят. Целите пред отбора обаче остават същите, каквито бяха досега - Лига Европа. Да се надяваме, че ще успеем да ги постигнем. Пътят до края на сезона е дълъг. В плейофите ще бъдат разиграни 36 точки. Така че е прекалено рано да говорим за крайни прогнози. Собственикът има доверие на Станимир Стоилов и неговия екип. Оценка за работата му ще правим след края на първенството. Има поставена цел, нека първо видим дали ще бъде изпълнена. Реално чак последните два-три мача може да са фатални за амбициите ни", каза още Палийски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ