Валери Божинов тръгна с Левски за Агия Напа

19080
Валери Божинов тръгна с Левски за Агия Напа
Снимка: БГНЕС

Представителният тим на "Левски" замина днес с група от 26 футболисти за втория си подготвителен лагер в кипърския курорт Агиа Напа. С отбора пътува и нападателят Валери Божинов, който още не е подписал официален договор, но това се счита за формалност, предаде БГНЕС.

"Не съжалявам, че съм в Левски, тъй като това е много голям отбор. Клубът притежава страхотни фенове и съм доволен, че ще бъда част от юбилейния сезон. Казах на Йовов, г-н Батков и новите си съотборници, че съм дошъл да спечеля трофей. Надявам се до вторник — сряда нещата да бъдат уредени и да подпиша", каза Божинов на летище София.

Старши треньорът на тима Антони Здравков заяви, че е доволен от направената селекция. "Доволни сме от новите попълнения. Доколкото знам с Берое сме се разбрали за Пламен Крумов. Утре футболистът трябва да мине прегледи, след което го очаквам на лагера в Кипър. Не е проблем, че имаме трима централни нападатели", каза Здравков.

"Валери Божинов ще играе в атака. Не смятам, че ще ми е полезен на други позиции. Няма да се разделяме с нови футболисти. Сега предстоят повече тренировки с топки, които по принцип са по-трудни от сухото тичане. Няма да ползвам Валери в контролата, която ще играем във вторник, а след това ще преценяваме. Очаквам бързо да си оправи нещата", заяви Здравков пред представителите на медиите.

Групата на Левски за лагера в Кипър:

Пламен Илиев, Горан Блажевич, Александър Любенов, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Павел Чмовш, Пламен Димов, Аймен Белаид, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мирослав Иванов, Кевин Брю, Стефан Велев, Антон Огнянов, Ларсен Туре, Димитър Макриев, Цветан Генков, Валери Божинов, Мики Орачев, Владислав Мисяк, Стивън Петков, Илия Димитров, Деян Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ