Вълчинов видя Лацио и отсъди: Лудогорец има немалки шансове

15272
Вълчинов видя Лацио и отсъди: Лудогорец има немалки шансове
Снимка: Getty Images/Guliver

В Лудогорец са обнадеждени след мача Лацио - Рома. Явор Вълчинов, помощникът на Стойчо Стоев, изгледа двубоя наживо в Рим. Дербито завърши 0:0, а Лацио съвсем не бе убедителен. При това в мач, в който се предполага, че мотивацията е максимална. Не така ще е срещу българския шампион на 20 и 27 този месец. Ето как Явор Вълчинов коментира състоянието на "орлите" 10 дни преди сблъсъка в Рим.

"Определено в този мач Лацио изпитваше трудности. Рома беше по-качествения тим на терена, имаха повече възможности за гол. За Лацио ремито беше добро, защото не създадоха почти нито едно голово положение. Лудогорец има своите шансове. Ако успеем да покажем игрите от есента, имаме шансове и те не са малки. Лудогорец се опитва да играе по един определен начин, който до момента носи успех. Не мисля, че ще се нагаждаме по по-различен начин в зависимост от това как ще излезе Лацио. Естествено тяхната схема на игра ще бъде важна, но ако съумеем да играем така, както можем, ще се справим с всяка една тяхна схема. От мачовете, които гледаме последно време си правя изводи, че треньорската смяна при тях повлия положително. Отборът играе по-организирано най-вече във фаза защита. Има положителен ефект новия треньор, но това е нормална реакция", започна Вълчинов пред "Дарик".

"До момента от Лацио не са наблюдавали нито една наша контрола на живо. Не са изпращали човек. Нямам идея на каква степен е тяхното разузнаване, но това е техен проблем. Нормално е да има човек на мача ни срещу Нефтохимик, но нямам идея дали това ще се случи. Гледах на живо две дербита от италинанското първенство. Стадионът беше пълен и на двете. Феновете на Лацио са невероятни. Друг е въпросът дали на мача срещу нас ще има толкова публика, аз лично се съмнявам, че това ще се случи. С игрите последно време мисля, че Лудогорец показа, че нито един отбор не трябва да го подценява. Не мисля, че Лацио ще ни подцени“, добави бившият футболист на Локомотив (София).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ