Джаз музика и планина - твоето лято в Банско!

1457
Джаз музика и планина - твоето лято в Банско!
Снимка: община Банско

Ако сте почитатели на хубавата музика, сега е момента да се запитате, готови ли сте за 24-тия Jazz фестивал в Банско и най - новите музикални творби, които ще бъдат представени от известните изпълнители на България и Европейския съюз.

Вълнувате ли се от възможността да присъствате на изпълненията на известни музиканти от: Австрия, Гърция, Румъния, Сърбия, Северна Македония и Турция, които ще бъдат на сцената на града в периода от 7 до 14 август?

Искате ли да видите на сцената над 15 български групи сред които: Акага, Ангел Заберски Трио, Васил Петров, Камелия Тодорова и Хилда Казасян?

Всичко от което имате нужда за да се почуствате готови за това събитие е: добро настроение, свободно време и най – добрата възможност за престой в курортния комплекс на гр.Банско.

Като един от спонсорите на Jazz фестивала, Гранд Хотел Банско подкрепя значимостта на събитието и осигурява преференциални цени на новите пакети за почивка с ULTRA All Inclusive 24/7, които са иновация в хотелиерството и се предлагат в курорта единствено там.

Пакетите с ULTRA All Inclusive 24/7 дават възможност за пълноценна почивка на почитателите на Jazz, в която са осигурени храни и напитки на разположение за консумация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Това позволява на гостите на хотела, да организират времето си без да се налага да се съобразяват с часове на хранене, както при All Inclusive предлагането.

ULTRA All Inclusive 24/7 пакетите са улеснение и за семействата с деца, които получават детско меню и всичко необходимо за подрастващите, без непредвидени разходи.

Разнообразие от ястия на българската и международна кухня, свежи салати и вкусни супи, вегетариански храни и детско меню са само част от нещата, които изненадват приятно.

До басейна е на разположение богат избор от: коктейли, топли и безалкохолни напитки, сокове, вода, местни алкохолни напитки, американски палачинки, разнообразие от закуски, сандвичи, пици, соленки и сладкиши, сладолед, свежи плодове.

Освен включените в ULTRA All Inclusive пакетите храни и напитки, Гранд Хотел Банско осигурява достъп до луксозна СПА зона със закрит акватоничен басейн, външен басейн, джакузи, инфрачервена сауна, финландска сауна, арома сауна, солна сауна, парна баня, панорамна парна баня, шоков басейн, шоково ведро, лакониум и релакс зона.

Направeте своята резервация сега и се насладете на хубавата музика от Jazz фестивала в луксозните условия на Гранд Хотел Банско, като се отдадете на пълна почивка, спокойствие и отмора.

Това е всичко от което имате нужда за най – добрите емоции и преживявания по време на Jazz фестивала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com