X
 
 

Младен Тимчев: Селата в община Сандански ще бъдат чисти и зелени*

1240 0
photo of Младен Тимчев: Селата в община Сандански ще бъдат чисти и зелени*
Снимка: bsp.bg
„Селата в община Сандански могат да са чисти и зелени, но е необходимо общинското ръководство да има волята и желанието да развива тези населени места. Трябва не само да направиш една детска площадка или един зелен кът за отдих, а да се грижиш за тях и да ги поддържаш непрекъснато”. Това заяви Младен Тимчев, кандидат на "БСП за България" за кмет на община Сандански. Той проведе срещи с жители на селата Дамяница и Ново Делчево. Хората и в двете населени места се оплакаха от липсата на внимание от досегашната общинска управа за проблемите им.

Жителите на селата Дамяница и Ново Делчево отбелязаха повишаването на таксата смет, от която се отчисляват средства за озеленяване и чистота,но това ни най-малко не се забелязва в селата.Кандидатът за кмет на община Сандански увери хората, че получи ли доверието им, вниманието на него и екипа му ще е насочено към всички населени места.

„Ще направим внимателен анализ на всички общински дружества. Ще се грижим за чистотата и в селата. Целта е да можем да отговорим на потребностите не само на жителите на града, но и на жителите на селата. Ще спрем практиката да се усвояват средства, да се изгражда площадка или градинка, а след това тези обекти да не се поддържат и да се оставят на произвола”, увери присъстващите Младен Тимчев.

Той допълни, че ако бъде избран за кмет, ще засади нови дървета от същия вид на мястото на вече липсващите, като през 2020 година предвижда да се засадят над 300 дървета по улиците на селата.

*Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...