ЕГМОНТ издава книгата по хитовия филм на "Дисни ченъл" "Наследниците"

35731
ЕГМОНТ издава книгата по хитовия филм на "Дисни ченъл" "Наследниците"
Снимка: Egmont

След огромния успех на романа „Островът на изгубените” от Мелиса де ла Круз, предисторията на хитовия филм на „Дисни ченъл” „Наследниците”, издателство „Егмонт” ще зарадва българските фенове с книгата по филма. „Наследниците” ще излезе на българския пазар на 24 октомври и ще разкрие на читателите какво се случва с децата на най-известните злодеи, когато напускат Острова на изгубените, за да живеят в кралството на добрите герои Аурадон.

Два дни след излизането си в края на август 2015 г. „Островът на изгубените” оглави тийн класацията за най-продавани книги на верига книжарници „Хеликон”, като отстъпи първото място едва тази седмица на „Нещата, на които не ни учат в училище [НЕ] продължението” на Емил Конрад.

Скандинавски митове и вълнуващи приключения се преплитат в "Мечът на лятото"

Издателство „Егмонт” представя „Мечът на лятото” от Рик Риърдън, първата книга от новата поредица „Магнус...

Мал, Иви, Джей и Карлос са потомци на едни от най-жестоките злодеи на всички времена – Злодеида, Злата кралица, Джафар и Круела де Вил, щом ще назоваваме имена.

Те са прекарали целия си живот на Острова на изгубените – изоставено място, населявано от най-лошите от най-лошите злодеи, зверове и аутсайдери. Но когато принц Бен, синът на Бел и Звяра, обявява, че на "невинните" деца на Острова на изгубените трябва да бъде даден втори шанс, те са отведени в Аурадон, където ще си съжителстват с всички "добри" герои. Само че Бен дори не подозира, че Мал и приятелите й кроят зловещи планове да щурмуват кралството му. Но дали са достатъчно зли, за да ги изпълнят?

 

 

"Егмонт" издава интернет сензацията "Този мъж"

„Този мъж” е първата книга в нова гореща романтична трилогия от американската писателка Джоди Елън Малпас. Романът, част от...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги