ЕГМОНТ издава първата биография за деца на Кристиано Роналдо

4046
ЕГМОНТ издава първата биография за деца на Кристиано Роналдо
Снимка: Егмонт

В деня на решаващия мач за купата на УЕФА между отборите на „Атлетико Мадрид” и „Реал Мадрид” – 28 май, „Егмонт” ще зарадва малките фенове на футбола с първата биография за деца на Кристиано Роналдо. Книгата излиза след успеха на изданието за Лeo Меси, превърнало се в едно от десетте най-продавани книги за деца и тийнейджъри у нас за 2015 г. Биографията на футболната звезда ще запознае децата с истинското лице на португалския футболист, засягайки теми като това колко е важно да следваме мечтите си на всяка цена и значението на самодисциплината и устрема, нужни за всеки успех.

На осем години е, когато отборът, в който играе, губи всички мачове. На дванайсет напуска семейството си и заживява в общежитие в Лисабон. На петнайсет получава диагноза аритмия, която трябва да сложи край на кариерата му. На двайсет и четири... вече е сред най-скъпо платените играчи на всички времена.

ЕГМОНТ издава книгата по хитовия филм на "Дисни ченъл" "Наследниците"

След огромния успех на романа „Островът на изгубените” от Мелиса де ла Круз, предисторията на хитовия филм на „Дисни ...

„Роналдо“ е разказ за желязната воля и за решителността по пътя към върха. За извънредния талант и за съпътстващата го упорита работа. За футболния отбор, за който понякога трябва да се правят истински жертви. И най-вече – за сбъдването на една мечта.

Текстът е изпъстрен със забавни случки от живота на Кристиано и е илюстриран с много негови снимки на игрището и извън него.

Ивете Жултовска-Дарска е любител на футбола, фотографията и Тоскана. В продължение на седем години ръководи ТВ канала TVN Style. Има 10-годишен син. Именно неговата страст към футбола е причината да напише серия от книги за деца за техните футболни идоли.

Скандинавски митове и вълнуващи приключения се преплитат в "Мечът на лятото"

Издателство „Егмонт” представя „Мечът на лятото” от Рик Риърдън, първата книга от новата поредица „Магнус...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги