Излиза "Приятел и враг" на Матю Фицсимънс

2165
Излиза "Приятел и враг" на Матю Фицсимънс
Снимка: издателство "Обсидиан"

На 21 юли (четвъртък) излиза книгата на Матю Фицсимънс „Приятел и враг“. Зареден с адреналин трилър, в който има всичко – политическа интрига, убийства, съспенс. И герой, който обещава да задържи вниманието ни с нови приключения в киберпространството.

Преди десет години внезапно изчезва дъщерята на сенатор Ломбард. Случаят се превръща в медийна сензация, но общонационалното издирване на четиринайсетгодишната Сюзан така и не дава резултат. Днес Бенджамин Ломбард е вицепрезидент на САЩ и кандидат за президентския пост, а тази мистерия продължава да обсебва страната.

Откъс от "Скандалът", Джон Гришам

1 Теодор Буун се събуди в лошо настроение. Всъщност той си и легна в лошо настроение, а през нощта положението не се подобри. Утриннит...

За легендарния хакер и бивш морски пехотинец Гибсън Вон трагедията е лична – двамата със Сюзан са израснали заедно, за него тя е повече от сестра. Затова, когато частна фирма се обръща за помощ към него, той с готовност се включва в подновеното разследване. Тайнствен източник подава нова информация за случая, а откриването му изисква умения, каквито притежава само компютърен гений като Гибсън. Изплуват мрачни тайни, свързани със семейство Ломбард, а безмилостни политически играчи няма да се спрат пред нищо, за да скрият истината. Но Гибсън Вон е винаги една крачка пред всички – и приятели, и врагове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги