Как да се справяме с предизвикателствата на новото време

67623
Как да се справяме с предизвикателствата на новото време

Книгата „Как да се справяме с предизвикателствата на новото време” е предназначена за всички читатели, които се интересуват от икономика и обществени въпроси или по-специално – за икономисти, бизнесмени, преподаватели, интелектуалци и студенти. Николай Ников се е постарал да поднесе информацията в нея по достъпен и увлекателен начин.

Авторът показва увереност в опита си не само на добър теоретик, но и на практик, като по умел начин пречупва различни икономически и бизнес теории през призмата на личните си възгледи.

Вечер на Боб Дилън на панаира на книгата

В рамките на 41-я Софийски международен панаир на книгата издателство „Махалото" организира специална промоция на най-пълната би...

Всяка поместена в книгата статия е зададена като казус, който се развива и решава. Така отделните тесктве могат да се четат както последователно, така и напълно самостоятелно.

Всеки един материал е повлиян от това, което преживява съвременният човек, именно, когато в живота се преплетат култура, бизнес, технологии и мениджмънт.

Поставен е акцент върху теми като харченето на пари и излишения психичен ресурс, мотивацията, вземането на важни решения. Могат да се открият и съвсем конкретни съвети за справяне с проблемите от икономически характер, актуални за всеки българин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги