Когато стигнем дъното: Какво е решението

4057
Когато стигнем дъното: Какво е решението
Снимка: iStock

Достигането на дъното е нещо, от което нито един от нас не е застрахован. Животът е толкова разнолик, че докато си мислим колко добре се чувстваме на върха, следващия момент може да се окажем в бездната. Бездната на отчаянието и липсата на сили за живот, които могат да бъдат породени от безброй обстоятелства. Загуба на скъп човек, тежка раздяла, болести и какво ли още не. А когато това се случи сме на една крачка от психически заболявания, зависимости, дори от мисълта да сложим край на живота си…

„Дъното“ е условно казано крайната точка на лошия късмет, неприятностите и отчаянието. Нашите емоции, физическо състояние, социален живот и кариера отиват по дяволите. Остават само страхът и тъгата.

Абсолютно всеки минава от време на време през такива „житейски тестове“. Драми и трагедии се случват в живота ни и то точно когато изобщо не ги очакваме.  Правим си планове, поставяме си цели, мечтаем и изведнъж... Всичко се проваля от някое неочаквано събитие!

Тогава си казваме: „Няма по-зле накъде“. Тоест, стигнали сме до самото дъно. В подобни горчиви моменти сме обезнадеждени и сякаш нямаме сили да се преборим за оцеляването си. Имаме чувството, че никой не може да ни помогне, че сам Бог ни е изоставил.

Именно към всички, изпаднали в подобна бездна е насочена книгата "Чисто съзнание", представена от pureconsciousness.info.  В нея авторът не само обяснява детайлно случващото се в човешкия ум, но дава и конкретни решения и техники, с които можем да „изплуваме на повърхността“. Да вземем живота в собствените си ръце, да бъдем отново себе си, преобразявайки се в подобрената си версия.

Книгата е разделена на глави, като обхваща пълна гама от най-важните проблеми, с които се сблъскваме като личности. И най-важното е, че тя дава решения. Затова тя може да послужи като изключително полезен наръчник на всеки, който иска да намери собственото щастие и да живее пълноценен и изпълнен с приятни емоции живот. Всички техники са обяснени на съвсем достъпен език и могат да бъдат извършвани на всяко място и по всяко удобно време.

След като прочетете книгата "Чисто съзнание" ще осъзнаете много неща, които досега са ви убягвали, а са толкова важни за нашето благосъстояние и духовно израстване. Техниките са изпробвани и доказано работещи, макар и сам авторът да споделя, че не знае точния механизъм, по който те действат. Но, ако се замислим, има толкова много неща в нашия живот, които все още са необясними за науката и все пак са реален факт.

Ако ви се е случвало да стигнете „дъното“, значи знаете колко трудно е излизането след това. Пътят „нагоре“ е непоносимо труден, затова и понякога отнема години да го извървим, а има случаи, когато дори и цял един живот може да бъде пропилян.

Но не и сега, когато има начин да си помогнем сами и да преодолеем дори най-непреодолимите неща. Отговорите на всички въпроси, които търсите, ви очакват. Книгата "Чисто съзнание" е напълно безплатна и създадена за всички нас, които искаме да променим живота си към по-добро. И както сам казва авторът, „Ако този текст докосне, промени или спаси дори един човешки живот, значи многократно е преизпълнил предназначението си.“!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КНИГИ:

От Норвегия идва литературният шедьовър "Последните ласки", който те кара и да се смееш, и да плачеш

Евгения Чаушева от Actualno.com е номинирана за "Рицар на книгата"

В мрежата на "Паяка" - Ларш Кеплер представя злодей, по-брутален от всякога

Световноизвестният художник Кантен Гребан посвети прочувствена илюстрация на българските читатели (СНИМКИ)

Чудовищата са реални в "Децата на хълма" от Дженифър Макмеън

Ново издание на абсолютния бестселър на майстора на психотрилъра Себастиан Фитцек - "Терапията"

Излезе "Нож" на Салман Рушди: Първата му творба след нападението (ВИДЕО)

Наградиха писателката Елфриде Йелинек с почетен френски орден

Албанският писател Григор Бануши пристига за премиера (СНИМКА)

"Чудните приказки на баба. В градината" – пролетен букет от очарователни истории

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com