На 9 май 2016 г. излиза "В лабиринта" – майсторски завършен психологически трилър

790
На 9 май 2016 г. излиза "В лабиринта" – майсторски завършен психологически трилър
Снимка: Колибри

На 9 май 2016 г. излиза „В лабиринта” – майсторски завършен, напрегнат психологически трилър, който ще преследва мислите ви дълго след шокиращия финал.

„В лабиринта“ (превод: Мария Николова, 376 стр., цена: 20 лв.) започва като разказ за човешките взаимоотношения и бързо се преобразява в хладен, безмилостен трилър, който ще ви държи нащрек чак до неподозираната развръзка. Единайсетгодишната Магда Хорн е отвлечена от дома си, докато родителите й вечерят в близкия ресторант. Кой стои зад похищението? Може би неверният съпруг Мартин, върху когото падат първоначалните подозрения на полицията? Или неговият колега Том, който е обсебен от личността му и е готов на всичко, за да спечели одобрението на своя идол? Гласовете на четирима персонажи се преплитат в този лабиринт от думи, поведението на всеки герой рефлектира върху останалите по изненадващ начин, а читателят ще бъде предизвикан да намери изход отвъд всички мрачни обсесии и ужасяващи тайни.

Откъс от „Невидимата жена“ от Клеър Томалин

ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ЖЕНА, която сякаш не съществува, изчезнала е яко дим. Всичко свързано с нея – имена, дати, семейство и п...

Сиге Еклунд е сред най-актуалните шведски романисти, известен и като телевизионен продуцент, радиоводещ и сценарист. Еклунд дебютира на литературната сцена през 1999 г. с романа „Синантроп: една любовна история“. Публикува също книгите „Последният мит“ (2002), „Годината е 1988-а и тъкмо е завалял сняг“ (2005) и „Валсът на върколака“ (2007). „В лабиринта“ излиза през 2014 година, печели извънредно голяма популярност, в резултат правата върху него са продадени в 13 страни.

 

 

 

"Краят на историята" - литературна терапия за разбито сърце

„Краят на историята“ съвсем спокойно може да се нарече литературна терапия за разбито сърце. Там няма обвинения, но има м...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги