X
 
 

"Страшни приказки за мрачни вечери 2" – страховити и забавни призрачни истории за малки и големи смелчаци

774 0
photo of "Страшни приказки за мрачни вечери 2" – страховити и забавни призрачни истории за малки и големи смелчаци
Снимка: Издателство "Сиела"
Втората част на сборника излиза с оригиналните илюстрации на Стивън Гемъл малко след появата на успешната екранизация, продуцирана от Гийермо дел Торо.

Чудовищата под леглото могат да бъдат и забавни!

Откъс от "Най-прекрасното магазинче за шоколад в Париж", Джени Колган

Двамата ми братя дойдоха да ме видят в мига, в който стана ясно, че няма да хвърля топа. Обичах ги, но на двайсет и две и на двайсет си...

На български език вече може да откриете втората част на симпатично стряскащите „Страшни приказки за мрачни вечери” от американския писател и фолклорист Алвин Шварц.

B богато илюстрирания сборник „Страшни приказки за мрачни вечери 2“ ще откриете още по-разнообразни и забавно зловещи истории от фолклора на Северна Америка и от други краища на света.

Илюстрациите на Стивън Гемъл допълват плътните и увлекателно страховити разкази, в които свръхестественото е зад всеки ъгъл, а мракът е поканил на гости само най-смелите.

Бихте ли качили на автостоп истински призрак? Ще отворите ли прозореца, ако чуете почукване върху стъклото? Ще дръзнете ли да погледнете в огледалото, ако знаете, че в отражението може да видите нещо зловещо? Обичате ли да си правите кулинарни експерименти, особено ако съставките на вечерята имат подозрителен произход?

Откъс от "Клавиатурна грешка" от сър Тери Пратчет

ЕЛФИТЕ СА БИЛИ ГАДНИ КОПЕЛЕТА Програмна брошура на „Хилкон“, ноември 1992 г. Препрочетох това дванайсет години по-късно и...

Стилът на Шварц е все така семпъл и увлекателен, а солидната доза хумор и ирония подсилва ефекта от четенето и превръща разлистването на страниците в незабравимо куражлийско приключение!

Остава само да погледнете под леглото.

Бау!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално