X
 
 

"Страшни приказки" за призрачна и незабравима Коледа!

776 0
"Страшни приказки" за призрачна и незабравима Коледа!
Снимка: Издателство "Сиела"
Алвин Шварц ни предлага да разгърнем финалния том от страховито забавната трилогия „Страшни приказки за мрачни вечери“

Третата част на сборника отново ще разбуди въображението ви с оригиналните илюстрации на Стивън Гемъл.

"Зима в рая": тропическата зима крие отдавна заровени тайни

„Зима в рая”, нова книга от автора на хита „Перфектната двойка” Елин Хилдебранд, излиза на български, за да пре...

„Страшни приказки за мрачни вечери 3” от Алвин Шварце последната част от поредицата сборници с дръзки и увлекателно разказани митове, легенди и предания.

Тази Коледа ще бъде страшна, защото на пазара вече може да откриете най-пълната и забавна антология на ужаса!

„Страшни приказки за мрачни вечери 3”отамериканския писател и фолклористАлвинШварц е финалният от трилогията сборници с разкази, събрали в себе си разнообразни, увлекателни и забавно-зловещи истории от фолклора на Северна Америка и от други краища на света.

Ако се чудите как да изгоните призраците на миналите Коледи или досадния полтъргайст, който обитава дома ви, да разберете как да реагирате, ако ви ухапе съмнително ужасяващ паяк или красиво привидение ви покани на среща – то тогава имате спешна нужда да допълните познанията си в сферата на свръхестественото! При това с огромна доза хумор и ирония, защото няма нищо по-забавно от това да се плашиш, ако си на безопасно разстояние от страшното.

Откъс от "Завоевателят", Джейхан Алтънйелеклиоглу

Дворецът в Одрин Султанските покои Когато и да отвореше очи, Мехмед виждаше как Гюлбахар го наблюдава, подпряла глава на ръката си. Н...

Митовете и легендите от целия свят оживяват и чрез страховитите илюстрациите на Стивън Гемъл, които ще дорисуват всеки тъмен ъгъл из дома ви.

Пълната колекция от богато илюстрирани „Страшни приказки за мрачни вечери” ще открехне вратата към един паралелен свят, в който плашещи създания ще бъдат ваши приятели.

Симпатичните„Страшни приказки за мрачни вечери 3” от Алън Шварц са приключение за всеки куражлия. И гарантират една призрачна и незабравима Коледа!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...