Всяка жена е обречена на избор!

43111
Всяка жена е обречена на избор!
Снимка: БАРД

Всяка жена прави избор. Никоя обаче не е била изправена пред толкова труден избор като Оливия Грейсън. Бизнесдама, постигнала забележителни успехи, тя е пропуснала по-голямата част от живота на децата си, за да създаде легендарната си империя.

За да компенсира поне донякъде изгубеното време, Оливия прекарва по един месец всяка година със семейството си. Това лято е организирала мечтания круиз в Средиземно море на луксозна яхта. Най-малката й дъщеря Каси, успешен музикален продуцент в Лондон, винаги отказва поканите. По-голямата, Лиз, живее в сянката на майка си, изпитва ужас от провалите и се опитва да осъществи мечтата си да стане писателка. Синовете на Оливия, Джон и Филип, работят за нея, а на съпругите им се иска да не е така. Сред разкоша на Ривиерата лятото трябва да е незабравимо с децата, внуците и двете й снахи.

Ключът

В древния турски град Руин американската журналистка Лив Адамсен лежи неподвижно в изолационното отделение на местната болница и се взи...

Както и при всяко друго събиране ги очакват изненади и колкото и изключителна да е обстановката, очакванията невинаги са оправдани.

„Майчин грях” улавя много страни от семейната обич: сложна, предизвикателна, забавна, страстна и мила.  

Читателят остава запленен от неповторима героиня, от силна майка, която поема вината си, достатъчно мъдра жена, за да уважава децата си такива, каквито са, да им прости и да ги обича безрезервно.

В търсене на тайната сила на Вселената

“Полето” разказва за група учени от цял свят, специалисти в гранични области, които откриват,  че всичко във вселената...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги