Борисов за новата част на "Хемус": О колко красива е станала!

6363
Борисов за новата част на "Хемус": О колко красива е станала!

Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов. Това каза пред журналисти лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов коментира това по време на инспекция на новоизграждащия се участък Шумен-Белокопотиво от магистрала "Хемус". Десетки граждани посрещнаха лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на участъка.

„О колко красива е станала, колкото и да ви е яд. Това е нашият труд, това е нашият резултат. Вижда се и напред, и назад. Така че каквото и да говорят, това остава за хората. Каквото и да правят, това остава и за хората", каза Борисов. Той е придружаван от Лиляна Павлова, Цветан Цветанов и кандидати за народни представители от Шуменския избирателен район. Борисов раздаде автографи на хората.

В Борисовата градина се появи "тоалетната на Бойко Борисов"

В Борисовата градина вече има специална "тоалетна на Бойко Борисов", съобщи БГНЕС. На една от химическите тоалетни в парка се вижда на...

Тази магистрала можеше да е готова само с парите от Цанков камък, но хидроинженерът трябваше да си прибере хонорара, каза Борисов. "На Делиормана поне да бяха направили канализация, за разлика от тях при нас няма град или село, в което да не сме направили нещо добро", каза Борисов при разговор с хората, докато инспектираше автомагистралата.

"На мен пък ми е хубаво, когато хора с турски имена от смесените райони ми разказват как са получавали нареждания от горе да прехвърлят гласове на БСП. Те ли ще ми говорят на мен за манипулации на изборите", каза още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com