Детска игра с огън причини пожар в Кърджали

5202
Детска игра с огън причини пожар в Кърджали

Дете е причинило пожар в дървена постройка в Кърджали при игра с огън, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кърджали. Сигналът за произшествието е подаден в 14,39 часа на 8 август.

Изгорели са бараката, дървен материал, два велосипеда, кокошки. Един екип на службата в Кърджали и един от момчилградското звено са потушили огъня. Лек автомобил „Фолксваген” се запалил по време на движение на ул. „Първи май” в областния център. Няма пострадали. Изгорели са двигателят и предният капак.

От 107 пожара у нас само 7 са по естествени причини

От бушуващи на територията на Блъгария 107 пожара в момента, само 7 са по естествени причини, останалите 100 са причинени от човешка не...

Четирима огнеборци от службата в Кърджали са потушили пламъците. Вследствие на човешка небрежност на девет места вчера в областта са горели сухи треви и храсти. Огънят обхвана най-голяма площ в землищата на селата Мъдрец и Висока поляна – 700 декара.

Още 40 декара изгоряха в района на село Каблешково, община Черноочене, 10 декара бяха изпепелени в село Перперек и 4 декара в землището на село Брезен, община Ардино. По 1 декар сухи треви са изгорели в района на общинския пазар в Крумовград и в село Чорбаджийско. Общо 35 пожарникари са загасили огнищата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com