Партията на Стоичков - хората от селата и градове

8769
Партията на Стоичков - хората от селата и градове

Моята партия са селата и градовете, в които съм бил между хората. Това заяви пред  журналисти Христо Стоичков.  Той присъства на национална среща, организирана от студенти от цялата страна, в зала „Арена Армеец”.

„Не веднъж или два пъти са свързвали името ми с политически сили, за последен път казвам - аз съм безпартиен”. Христо Стоичков е поканен за неформален лидер на гражданското движение на студентите.

Протестиращи се разгрaничават от студентите: Не искаме Стоичков!

Част от протестиращи се разграничиха от студентите, които си избраха  Христо Стоичков за лице на протестите, предаде репортер на...

На въпрос на журналисти гарантирано ли му е, че името му няма да бъде петнено, както е поискал, Стоичков отговори, че когато студентите са му се обадили да стане тяхно лице, е изчакал няколко часа, за да даде отговор. „Нашите студенти са честни хора, млади, имат бъдеще, перспектива”, посочи Стоичков.

„Изчаквам да дам, това, което съм обещал. Да не цапат името ми, защото не искам да се цапа името ми, както в години се опитваха някои, свързано с тази или друга политическа сила”, заяви Стоичков. По думите му той е симпатизант на хора, за които мисли, че могат да оправят с нещо България.

„Моето е най-лесно, взимам си нещата, взимам си багажа и отивам в Испания или Щатите и въобще не ме интересува, но когато съм поел ангажимент към тези млади хора, когато погледнах в очите им дали искат да правят нещо задкулисно или искат да вървят по правия път, аз съм тръгнал по един прав път и съм го извървял сам, имал съм добри съотборници, президенти, които са подкрепяли моето бъдеще, затова дадох моето съгласие на тези хора да си избират по демократичен начин те какво трябва да направят, ще намерят начин и подход”, каза още Стоичков.

„Лично аз платих залата, не да се споменават олигарси и най-различни хора. Имам достатъчно пари, за да извадя 10 000-15 000 лева и да дам на студентите, които единствено се притесняваха как ще поемат разноските по залата”, посочи Стоичков. „Помагам с целия авторитет, който имам на Запад”, каза още той. Христо Стоичков има уверението на студентите, че те ще бъдат честни с него.

Студентите искат Камата за "знаме" на протестите си

Христо Стоичков да стане изразител на мненията на студентските съвети пред обществото, съобщава bTV. Студентите твърдят, че иммено той...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com