Правосъдието у нас е за бедни и богати

8038
Правосъдието у нас е за бедни и богати

"Изпитвахме надежда и вяра, но вече всичко това е изгубено... Правосъдието в България е за бедни и богати", това заяви опечалената майка на загиналия пред дискотека Соло Кирил Въжаров, пред Нова телевизия.

Припомняме ви, че на 18 април 2009 г., около 4 часа през нощта, след спречкване между две младежки компании бяха прободени смъртоносно с нож в гърба Кирил Въжаров и Васил Александров пред столичната дискотека "Соло", а техният приятел Кирил Димитров бе тежко ранен.

Единственият обвиняем по делото е Илиян Тодоров. Той обаче бе оправдан от Софийски градски съд през декември 2011 година. В момента делото е в Софийски апелативен съд.

Радмила Въжарова поясни, че експертизите са били изключително неточни. По думите й, влияние има и времето, защото то размива думите, казани в съдебната зала.

Радмила сподели също така, че за първи път е видяла убиеца на сина си на една от мерките. Тя сподели, че е искала да види очите на човек, който без никаква причина е забил нож в гърба на сина й. "Очите му бяха празни", добави опечалената майка.

На въпрос дали прокуратурата си е свършила работата, Радмила отговори, че доказателствата са категорични, че Тодоров е убиецът на сина й и поясни, че е трябвало да има повече усилия, за да се разяснят. Тя припомни, че също така има и видеозапис от камери, който също не е разяснен добре.

"Извършителят на убийството на моя син е дете на човек, който по онова време е имал власт",
заяви Радмила и добави, че с пари всичко се постига.

Редактор: Е. Гигова

По-често се съдим

Българските граждани и фирми се съдят все по-често. Основната причина за това са дълговете между фирмите и борчовете на гражданите, за ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com