Ще има сериозни промени на лицата, които ще представят БСП

2873
Ще има сериозни промени на лицата, които ще представят БСП

"И млади, и стари са докарани до ръба на отчаянието и това е големият грях на това управление." Това коментира пред БНТ червеният депутат Мая Манолова.

"Хората поставиха диагнозата, че така не може да се живее. Нашата задача като основна опозиционна сила е да върнем надеждата на хората и да кажем, че има шанс нещата да се оправят. Това може да стане само с радикална промяна," подчерта Манолова.

Следващата бомба на ГЕРБ е в здравеопазването

"Предупреждаваме, че следващата бомба, която е заложило бившето правителство на Бойко Борисов, е в здравеопазването. Служебното правите...

Тя добави, че една голяма част от посланията на левицата отговарят на исканията на хората. БСП има план за тази радикална промяна. Държавата трябва да се върне в своите функции, защото в момента хората се чувстват беззащитни.

Манолова каза още, че в листите на БСП за предстоящите избори ще има сериозно обновление, включително и непознати лица. В листите ни трябва да бъдат включени хора с авторитет и те трябва да са професионалисти, заяви устатата депутатка.

Всеки преосмисля своя принос за доброто представяне на БСП на следващите избори и ще има сериозни промени на лицата, които ще представят БСП през следващия мандат, категорична бе тя.

 

БСП сигнализира за корупция за близо 20 млн. лева

Два сигнала за корупция внесоха представители на Коалиция за България във Временната комисия за разследване на корупция по високите ета...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com