X
 
 

Симеонов към Сидеров: Нито съм организатор, нито фюрер на проверките по морето

3410 2
photo of Симеонов към Сидеров: Нито съм организатор, нито фюрер на проверките по морето
Снимка: БГНЕС
Днес по време на парламентарния контрол един срещу друг застанаха лидерът на "Атака" и председателят на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов.

Сидеров му зададе въпрос за концесиите на злато в страната – тема, по която партията му от години защитава тезата, че България е ощетена от неизгодни договори.

Държавата не контролира ефективно концесията на находище "Челопеч", установи Сметната палата

Държавата не успява да контролира ефективно изпълението на договора за концесия на подземни богатства в находище „Челопеч“...

Симеонов обаче обяви, че, макар да председателства Координационния съвет по концесии, няма правомощия да се изказва по темата и пренасочи лидера на "Атака" към друг вицепремиер – Томислав Дончев.

"Нали работим в интерес на държавата, нали това ни движи винаги, независимо дали ще се занимаваме с обекти към морето, или с такива в сърцето на България, трябва принципът да е един и същ", каза още Сидеров, което стана повод Симеонов да подчертае, че проверките на заведения по Черноморието са по решение на контролните органи и той не е техен инициатор.

"Аз нито съм организатор, нито съм водачът, нито фюрерът, или какъвто там да било на проверките. Проверките са стандартни и не се провеждат нито първа, нито втора, нито пета година, а всяка година. Това е изцяло в моите правомощия, както и контролът върху приватизационните и следприватизационните сделки", обяви вицепремиерът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    Хаххахахха няма по големи циркаджии от БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ.
  • Боко Мазника от БРЕГ 1.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
    Най–големите глупости в България ги говорят Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров!!! Но няма как, да кажат нещо друго, защото са неграмотници!!! Нормален /трезво мислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП!!!
    : 4 !
missing image
Реакциите на всяка зодия в конфликтна ситуация

Конфликтите са нещо, с което се сблъскваме ежедневно. Без значение дали става въпрос за спор с колега, роднини или просто проблми с трафика, конфликтите...