Александрина Цветкова стана Кралица на Бургас 2014

36459
Александрина Цветкова стана Кралица на Бургас 2014

Моделът Александрина Цветкова  стана любимка  както на журито, така и на публиката. Те е Кралица на Бургас 2014. Освен това тя бе избрана и за лице на публиката. Алекс, както я наричат нейните близки, е ученика в ГПНЕ "Гьоте". Наградата й връчи композиторът Стефан Диомов. Миналогодишната победителка Николета Ангелова лично короняса новата Кралица. Втора подгласничка стана Паулина Вълчева, също ученичка в немската гимназия в Бургас. Паулина е Спортистката по плуване стана и лице на фитнес   "Атлектик" в мол "Галерия". Освен с мода обаче, хубавицата смята да пробие в денталната медицина. Наградата й беше дадена от изкусителната плеймейтка Златка Райкова-дизайнер на '' Bless by Zlatka Raykova". Третото място журито определи за Гергана Стойкова, ученичка от ГПАЕ "Гео Милев", полиглот и най-вече изявен лекоатлет. И ако до сега Гергана е печелила само от спортни състезания, вече може да се похвали и с пробив в модата. Лентата й връчи Мария Диомова-дизайнер на модна къща "Диома". Гергана стана и лице на верига бензиностанции GO PETROLIUM.

Вечерта на големия финал на "Кралица на Бургас" се проведе в ресторант "България". Близо 200 човека дойдоха на изисканото светско събитие, което се превърна в истински моден спектакъл. Момичетата дефилираха в три тура. На първи , те представиха спортно-елегантните дрехи с марка "Bless" -с дизайнер очарователната и неустоима Златка Райкова и дефилира с часовници ТАЙМЛЕНД. На втория тур  момичетата представиха изисканото бельо на "Валеа" от магазин  "Рени". А в трети тур бяха неузнаваеми с изисканите рокли на модна къща "Диома" , с дизайнер Мария Диомова, гарнирани от бижута СВАРОВСКИ.

Изявени спортистки в борбата за Кралица на Бургас 2014

Оказа се, че освен красиви, участничките в Кралица на Бургас са и доказани спортистки. Сред дузината финалистки се отличиха няколко спо...

Момичетата получиха и много специални награди. Галина Иванова грабна наградата на фирма "Ва-Ел" и безплатен шофьорски курс. Мирослава Кискинова стана лице на сайта Е-Бургас, който бе основен медиен партньор на събитието. Лентата й бе връчена от управителя на сайта Илияна Тодинова.  Миролава получи спа уикенд в хотел "Орфей"-Пампорово и професионална фотоесия. 16 годишната ученичка от английската гимназия впечатли и пеймейтката Златка, която я избра за лице на колекцията "Bless".

Фирмата  "Интерсаунд" избра своето лице -Павлина Дичева и осигури договор с модната агенция.

Всички участнички получиха награди от козметика Матрикс и АРТ 93.

Златка Димитрова и репортерката Ваня Чечева са водещите на „Кралица на Бургас”

Конкуръст „Кралица на Бургас” тази година ще изненада всички, тъй като на финалната вечер водещи ще бъдат две прекрасни дам...

"Кралица на Бургас 2014"-Александрина Цветкова ще представи града ни в конкурса Мис България 2015. Втората подгласничка -Паулина Вълчева ще участва в конкурса "Кралица на красотата България".

Задачата на журито не беше никак лека. И 11 финалистки показаха завидни физически данни и голяма доза артистичност. Вечерта се превърна в истинска феерия от красота, грация и женско очарование. Председател на журито бе организаторката Ваня Кирова, а членовете бяха дизайнерките Мария Диомова и Златка Райкова, композиторът Стефан Диомов, шефката на модна агенция ИНТЕРСАУНД -Ирина Папазова, президента на " ЗОНТА КЛУБ БУРГАС"- Диана Иванова,  вицесветовния шампион по културизъм Димитър Базотев, управителя на сайта Е-Бургас -Илияна Тодинова, журналистът от "7 дни спорт"- Живко Сребрев и др.

Сред публиката бяха забелязани известни  бизнесмени, политици, хора от бургаския хай-лайф. Вокалистката Нелита, Георги Дюлгеров, Мирослава Пейчева, танцьорите от TSS -победителите от миналогодишното издание на "Бургас търси своя талант" допринесоха за още по-доброто настроение на вечерта.

В тазгодишното пето издание на  конкурса "Кралица на Бургас" , което се проведе в основния ресторант на хотел България, отново бяха събрани средства за благотворителни инициативи. Този път беше подкрепена каузата на малката Ани. Която има атрофия на зрителните нерви и има реална опасност от загуба на зрението. На финалната вечер беше проведен търг и продадени картини, рисувани от деца. Събраните средства отидоха директно в сметката за лечението на малката Ани. През този месец, докато вървеше подготовката на конкурса 11-те претендентки за короната  събираха пари за Ани и се включиха в каузата''Да запазим слънцето за нашата звездичка Ани".

Mария Диомова и Златка Райкова обличат „Кралица на Бургас” 2014

Провокативната Златка Райкова и дъщерята на Стефан Диомов-Мария ще се погрижат за изискания имидж на финалистките от конкурса „Кр...

Водещи на финалната вечер в "Кралица на Бургас" бяха плеймейтката Златка Димитрова и общинския съветник и журналист Ваня Чечева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас