Дават сертификат за пристанищни услуги на рибарското селище в "Сарафово"

12032
Дават сертификат за пристанищни услуги на рибарското селище в "Сарафово"
Снимка: БГНЕС

Следващата седмица рибарското селище в бургаския квартал "Сарафово" ще подаде документи в Изпълнителна агенция "Морска администрация" за получаване на сертификат за експлоатационна годност и в най-кратки срокове ще го получи, за да може да извършва пристанищни услуги. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски по време на откриването на обекта днес (18 юни).

"Пожелавам ви попътен вятър, голям улов и Свети Никола да ви пази" - с тези думи министър Московски се обърна към всички присъстващи рибари. Министърът пое конкретен ангажимент към тях, като им обеща, че когато сертификатът е готов, лично ще го връчи на ръководството на пристанището.

Бедственото положение в Бургас е отменено

Бедственото положение в община Бургас, въведено след проливните дъждове в събота, е отменено от днес. При порите загина една жена, а на...

Скандалното "Ченгене скеле"

Според разследване на "Биволъ" 45-те декара, на които е издигнато "Ченгене скеле", са дарени от Горския фонд. Заради това е имало и опити на ДНСК да бута строежи, но те така и не са били извършени.

По време на управлението на Пламен Орешарски Сергей Станишев дори беше готов да прокара мораториум върху събарянето на незаконни постройки, но заради скандала с Делян Пеевски това предложение не беше разгледано от 42-рото Народно събрание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com