Хванаха убиеца на двете жени в Бургас

5241
Хванаха убиеца на двете жени в Бургас
Снимка: iStock/Guliver

Заловен е 52-годишният бургазлия, който днес простреля смъртоносно две жени в квартал "Долно Езерово" в града. Това съобщават от Областната дирекция на МВР.

"В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление "Полиция" – Бургас избягалият след извършване на двойното убийство мъж вече е задържан", гласи съобщението на полицията. 

Двойно убийство е извършено в бургаски квартал

Двойно убийство е станало в бургаския квартал „Долно Езерово”. Това съобщи говорителят на ОД на МВР Цветелина Рандева пред...

Става дума за 52-годишния Д.Р. от Бургас, който около 13.38 часа днес простреля в двора на частна къща, разположена на ул. „Северна” № 14 в бургаския квартал „Долно Езерово” две жени (майка и дъщеря – съответно на 67 и 46 години от същия квартал).

Жените са починали на място вследствие на получените от прострелването наранявания. Установено е, че деянието е осъществено от Д.Р. посредством законно притежавана ловна пушка „ИЖ”. Мотивът вероятно е битов спор, но все още няма подробности от какво естество.

Предполага се, че убиецът е бил близък на жертвите.

Работата по случая продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление "Полиция" – Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас