X
 
 

И Бургас се включва в Похода на свободата

1707 0
photo of И Бургас се включва в Похода на свободата
Снимка: община Бургас
Започва шестото издание на информационната кампания против трафика на хора. Тя се провежда под наслов „Поход на свободата“ и демонстрира подкрепа на борбата с трафика на хора в целия свят.

Бургас също е част от инициативата, както и още 25 града в страната. През миналата година инициативата беше осъществена в 450 населени места по света.

На 19 октомври в 11.00 походът тръгва от площад "Св. Кирил и Методий", ще премине пред сградата на общината, же пе гарата, след което ще се върне на сцена БулевАрт до Часовника. Млади хора от различни точки на планетата в същия ден и час ще тръгнат в мълчалив Поход в борбата срещу трафика на хора. В Бургас събитието се подкрепя и от музикантите от групата F.O.&Peeva, които ще изнесат концерт на Сцена БулевАрт, която е крайната точка на похода.

Европейският ден за борба с трафика на хора е на 18 октомври. Инициативата има за цел да обърне вниманието на огромния размер който придобива търговията с човешки живот у нас. Събитието ще популяризира Националната телефонна линия за борба с трафика на хора, която приема сигнали безплатно и денонощно на телефон 0800 20 100.

Стара Загора се включва в Похода за свобода срещу трафика на хора 

В 10:30 часа на 19 октомври от парк “Тракия” до V основно училище ще тръгне Походът за свобода в Стара Загора. Той е най-ма...

Фондация "А21 България" в партньорство с местната Комисия за борба с трафика на хора са в основа на информационната кампания. В похода ще се включат основно млади хора и ученици.

 

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители