Кметът на Бургас може да не се кандидатира за трети мандат

45434
Кметът на Бургас може да не се кандидатира за трети мандат
Снимка: БГНЕС

Ще се огледам и ако намеря по-подходящ човек от мен ще направя крачка назад или встрани. Това заяви днес кметът на община Бургас Димитър Николов. Така той отговори на въпрос дали ще се кандидатира за трети мандат.

Николов заяви, че ако не намери, ще попита бургазлии. Той посочи, че още рано да коментира местните избори следващата година.

Насладете се на Бургас от птичи поглед

Бургас без съмнение е един от най-красивите български градове. Ако не вярвате, ще се опитаме да ви убедим със следващото видео. То е д...

„От година на година трудностите са все повече и повече. Аз си мислех, че в началото ще ми е по-трудно, защото като нов кмет се сблъсквам с много препятствия и трудности. Оказа се, че в амбицията ни да реализираме повече проекти, трудностите и препятствията се увеличават, а пък и темпото е високо”, допълни Николов, цитиран от радио "Фокус".

Кметът Димитър Николов каза, че много бургазлии, който живеят зад граница, се връщат за празниците и изказват своите позитивни чувства и впечатления от случващото се в Бургас.

Не съм доволен от проектите от всички обекти. Навсякъде имам забележки, каза още Николов. Той добави: "Сутринта бях на пл. „Тройката”. Ще ги накараме отново да пренареждат част от плочките на фонтана. Не са си оправили нивата, пръска вода настрани. Не съм доволен от качеството, ще плащат големи глоби. Ще работят, докато не ни хареса това, което правят".

 

Атракционното влакче в бургаския комплекс "Изток" ще бъде запазено

Увеселителното влакче в бургаския комплекс "Изгрев" ще бъде запазено. Познатият на няколко поколения атракцион ще продължава да радва ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас