X
 
 

Стана ясна причината за инцидента в „Кроношпан” Бургас

1221 0
Стана ясна причината за инцидента в „Кроношпан” Бургас
Снимка: Facebook
Работникът е изпълнявал задълженията си тази сутрин и е проверявал изправността на агрегатите. Той обаче не е изключил машината, която е била обект на проверка и това е станало причина да пострада. Източник на Actualno.com от предприятието съобщи още:

„Работникът, който е проверявал машините, е забравил да изключи една от тях и е направил проверката докато тя работи. Това е станало причина за инцидента. Едната му ръка, по-скоро китката, е пострадала. Машината му е дръпнала ръкава, само дясната му китка е навехната. Няма други травми. Сам е отишъл до портала на завода, за да потърси помощ. От предприятието са се обадили на линейката и той е откаран в болница“.

"Кроношпан" обеща да купи станция за мерене на фини прахови частици в бургаски квартал

Предприятието "Кроношпан" е уверило кмета на Бургас Димитър Николов, че ще купи стационарна станция за 24-часов мониторинг на нивата на...

От завода за преработка на дървесина казват още, че няма опасност за живота на работника. Технологиният процес не е нарушен, няма и авария, касае се за трудова злополука.

„Кроношпан” е предприятие, което произвежда плочести материали от дървесина и обработва дървесина.

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)

Двама полицаи са били убити при изпълнение на служебния си дълг на остров Оаху, Хонолулу, съобщават CNN и The New York Times. По неофициална информация,...