Вандал строши стъкло на градския транспорт в Бургас*

20131
Вандал строши стъкло на градския транспорт в Бургас*
Снимка: БГНЕС

26-годишният Тодор Тодоров от Бургас ще бъде изправен пред съда за хулиганска проява, извършена снощи (22 октомври). Той засякъл с беемвето си градски автобус по линията 211 близо до началната спирка в ж.к. "Меден рудник". След това изскочил ядосан от колата и с юмрук счупил страничното стъкло, опитвайки се да удари водача на рейса.

Всичко това на Тодоров му се видяло малко. Той се върнал при колата си, откъдето извадил бухалка и заплашително я размахал, информира в. "24 часа".

Бургаската "Топлофикация" е събрала над 163 хил. лв. от дълговете си

Ръководството на "Топлофикация Бургас" е сключило 234 извънсъдебни споразумения с абонати за просрочени плащания. До момента са събрани...

Водачът на автобуса е записал номера на колата и е подал сигнал на спешния телефон 112. Община Бургас ще търси отговорност от извършителя на деянието за нанесените материални щети и за нападение над длъжностно лице по време на изпълнение на служебните му задължения.

Освен това местната администрация настоява да се потърси наказателна отговорност на " гражданина, нанесъл материални щети на автобуса и отправил заплахи към неговия шофьор".

В следобедните часове от ОД на МВР Бургас обявиха, че Тодоров е бил задържан. Причина за действията му е отнемане предимството на автобуса, управляван от 54-годишния с инициали И.Ш., който спира рязко за да не допусне пътнотранспортно произшествие с лекия автомобил.

*Информацията е актуализирана в 14 ч.

Не са открити нарушения при проверките на млекопреработвателни предприятия в Бургаско

Не са констатирани нарушения при проверки на млекопреработвателни предприятия в област Бургас. Информацията съобщи началникът на отдел ...

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com