Златка Димитрова и репортерката Ваня Чечева са водещите на „Кралица на Бургас”

21450
Златка Димитрова и репортерката Ваня Чечева са водещите на „Кралица на Бургас”

Конкуръст „Кралица на Бургас” тази година ще изненада всички, тъй като на финалната вечер водещи ще бъдат две прекрасни дами. Едната е Златка Димитрова.

По-известна  с псевдонима Черната Златка, но всички ,които я познават, знаят колко бяла и чиста е душата й. Тя е една жена-експлозия от  доброта и  състрадателност. Не подминава нито една благотворителна  кампания. Прегърна с възторг предложението на организаторите да води бляскавото модно събитие. Освен това тя е едно от известните лица в България, които са търсени в модния бранш.

Mария Диомова и Златка Райкова обличат „Кралица на Бургас” 2014

Провокативната Златка Райкова и дъщерята на Стефан Диомов-Мария ще се погрижат за изискания имидж на финалистките от конкурса „Кр...

Няколко марки са заложили на нейния женски чар, за да рекламират продуктите си. Сега в „Кралица на Бургас” ще я видим в ново амплоа и по-привлекателна от всякога.

Редом до красивата плеймейтка на сцената като водещ ще се изявява  журналистът и общински съветник от Бургас Ваня Чечева. Тя също заедно  с красавиците  трескаво се подготвя за големия финал на „ Кралица на Бургас”.

А до финалната вечер на конкурса изнендатите няма да спират. Още на 20. 11. 2014г. /четвъртък/  ще се проведе първата благотворителна инициатива. Кралиците на Бургас ще участват в организирано от тях  ревю в клуб „Етикет”-Бургас. А голяма част от оборота на заведението ще отиде за каузата ” Да запазим слънцето за нашата звездичка”. Ани страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е Атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Малката Ани е изправена пред реалната опасност да изгуби своето зрение, което към момента е едва 10%! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!

Трогнати от съдбата на 6 годишната Звездичка, Кралиците на Бургас ще подадат ръка на Ани. Освен това специално за Ани ще има и благотворителен търг на самия конкурс. 

Двамата потрошиха 60 автомобила в Бургас

По-рано днес (17 ноември) около 6 ч. в Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас са получени множество сигнали о...

Скоро очаквайте да представим звездното жури на „Кралица на Бургас”. Действително членовете му са хора-известни и постигнали много в сферата, в която се изявяват.

„Кралица на Бургас” ще се проведе на 04.12. 2014г. в хотел „България”. 

Медиен партньор на модното събитие е сайтът Е-Бургас. Репортерите на медията са по стъпките на момичетата и запечатват всеки един момент.

Интересното наистина започна, очаквайте още по-вълнуващи и неочаквани изненади!

Godsmack ще свирят в Бургас на 16 юни 2015 г.

M.E. Music, със съдействието на Община Бургас представят едно от най-мащабните рок събития на лято 2015 - Summer Chaos Festival, Burgas...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com