Кеш Кредит с най-бързи онлайн кредити

5841
Кеш Кредит с най-бързи онлайн кредити

Съвременният свят е светът на силната конкуренция. Всеки иска лидерска позиция, най-голям брой клиенти, да бъде пръв в иновациите. Така е и на пазара на небанковите потребителски кредити. А на него най-бързи са Кеш Кредит. Компанията предоставя най-бързите онлайн кредити за 2017 г. – това показа пазарно проучване на информационния портал Izbiram.bg.

Проучването, проведено през март и април, сравнява няколко компании за бързи кредити по скоростта на онлайн одобрението. Кеш Кредит изпреварва категорично конкурентите си в бранша. Само до 6 минути са достатъчни на компанията да отговори на заявка, подадена в уебсайта й.

Как се постига това скоростно представяне? С модерен скоринг модел и изцяло автоматизиран процес на одобрение. Кеш Кредит светкавично бързо преценява клиента и отпуска исканата сума, като гарантира напълно сигурността на неговите данни. За 6 минути компанията реализира всички необходими проверки, удостоверяващи самоличността му, за да се избегне всякаква евентуална злоупотреба с лични данни.

На този силно конкурентен пазар Кеш Кредит заема лидерски позиции и в разработването на нови решения за кандидатстване и усвояване на средства. В момента всеки потребител може да поиска бърз кредит онлайн, чрез SMS, като посети един от 70-те офиси на Кеш Кредит в цялата страна или през Viber. Кеш Кредит е първата компания в света, която отпуска кредити през популярното чат приложение Viber.

Целта на Кеш Кредит е да предложи на потребителите това, от което имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия.

Izbiram.bg е информационен портал, който сравнява и анализира условията на компании от различни финансови сектори – банкиране, застраховане, кредитиране и пенсионно осигуряване. Целта на сайта е да улесни потребителите в избора на най-добрата услуга за тях – и като качество, и като цена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com