X
 
 

Пощенска банка откри центрове за експресни кредити "Моменто" в 4 града

7677 1
Пощенска банка откри центрове за експресни кредити "Моменто" в 4 града
Снимка: Пощенска банка
Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране "Моменто". Модерните обекти, в съответствие с концепцията на бранда, отново се намират на топ локации – в едни от най-посещаваните търговски зони в Бургас, Варна, Пловдив и София, и работят всеки ден с удължено работно време.

С новите 4 центъра обектите за експресно потребителско кредитиране "Моменто" в цялата страна вече са 13. Брандът предлага и допълнителна иновативна услуга за удобство на клиентите – мобилен център, който се позиционира по график в различни големи бизнес сгради. Чрез нея потребителите имат възможност да получат професионална консултация и банков продукт в рамките на минути – на работното си място.

Излизането на "Моменто" извън София е част от стратегията на Пощенска банка за постоянно разрастване на иновативните ѝ канали за контакт с клиентите и предоставяне на най-добрите решения, съобразени с техните нужди. Разширяването на мрежата е в отговор на търсенето от потребителите на удобство, бързина, индивидуален подход и все повече дигитални услуги.

Именно затова Пощенска банка създаде преди две години концепцията за "Моменто" и целенасочено инвестира в този тип специализирано обслужване в сегмента на потребителското кредитиране. Успехът ѝ се дължи на факта, че тези центрове предоставят бързо финансиране за големи суми – до 40 000 лв., при това при нормални за банковия пазар цени, достъп до модерни банкови услуги, консултация от висококвалифицирани специалисти и отлично обслужване.

Пощенска банка разширява и портфолиото от продукти и услуги, които се предлагат в центровете "Моменто". Клиентите ще могат да получат там вече и информация за жилищни кредити, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество.

В тях потребителите удобно могат да кандидатстват за потребителски кредит до 40 000 лева в рамките на максимум 40 минути, както и да се възползват от атрактивния потребителски кредит "Моменто", който е без допълнителни изисквания: без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита.

"От старта си "Моменто" се доказва като предпочитан от клиентите канал за общуване с банката, тъй като е близо до тях, предлага им специални експресни продукти, улеснени процедури за финансиране, модерен дизайн и екип от експерти, който да ги консултира. Сред основните му предимства е, че клиентите могат да заявят там бързи кредити за по-големи суми и при много добри условия.

След успеха на концепцията в София, сега отваряме центрове "Моменто" и в най-големите градове – Варна, Бургас и Пловдив, като планираме регионалното ни разрастване да продължи. Освен това обогатяваме значително продуктите и услугите, които предлагаме там. С тази още по-богата гама от възможности ще подобрим потребителското изживяване в контакта с нас, което е основната ни цел", коментират от Пощенска банка.

Новооткритите центрове "Моменто" се намират в:

Бургас, Mall Galleria, ниво 0, ул. "Янко Комитов" №6, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Варна, Grand Mall Варна, ниво -2, ул. "Андрей Сахаров" №2, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Пловдив, Mall Plovdiv, ниво 0, ул. "Перущица" №8, работно време: от 10:00 ч. до 21:00 ч.

София, The MALL, ниво -2, бул. "Цариградско шосе" №115, работно време: от 10:00 ч. до 22:00 ч.

Повече информация за центровете и условията на предлаганите в тях банкови продукти и услуги можете да откриете ТУК.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално