TELUS International Europe ще отвори врати, за да разкрие тайните на щастието на работното място

3214
TELUS International Europe ще отвори врати, за да разкрие тайните на щастието на работното място

TELUS International Europe (TIE), най-големият работодател в BPO сектора у нас, организира за първи път Ден на отворените врати. Инициативата Happy day at TELUS („Един щастлив ден в TELUS“) ще се проведе на 14 декември 2016 г. Тя ще запознае хората с компанията, която е лидер в налагането на най-новите световни практики по отношение на грижа за служителите. По време на събитието всички заинтересовани ще могат да разберат каква е тайната на щастието на работното място.

Като част от проекта, компанията на щастливите хора ще представи пред гостите си защо TELUS не е обикновен офис, а работно пространство, където хората могат да се развиват и усъвършенстват, да спортуват и да се забавляват.

Всеки, който би желал да се включи в инициативата и да прекара един щастлив ден в TELUS, може да се запише ТУК!

TELUS International Europe отпуска 16 000 лв. за стипендии за студенти и ученици в неравностойно положение

На специална церемония, снощи, TELUS International Europe връчи стипендии на ученици и студенти, изучаващи чужди езици. Инициативата е ...

Денят на отворените врати ще стартира от 11.00 до 12:30 часа. Тогава всички, заявили своето желание за участие, ще могат да посетят зоните за почивка и спорт, както и всички зони, които помагат на служителите на TELUS да се чувстват оценени и удовлетворени. Едновременно с това, присъстващите ще бъдат поканени да участват и в работилница с тема „Какво е нужно, за да бъдем щастливи на работното си място?“ Участниците ще разберат как могат да намерят идеалната за тях работа, която ще им носи щастие, как да се чувстват удовлетворени в професионално отношение и какво е важно да предлага една компания на служителите си, за да искат да продължат развитието си, като част от нея.

Гостите на Отворените врати ще могат да се насладят и на чаша ароматно кафе и сладки лакомства, релаксирайки в стаите за почивка. Те ще имат възможност и да поговорят с настоящи служители, които да им разкажат за ежедневието си и как протича един работен ден в компанията.

В TELUS International Europe работят над 3500 служители, като над 75% от назначените са преминали през развитие вътре в компанията. Над 80% от хората са започнали своята кариера от позицията на агенти, а 30% от работещите в нея са чужденци.

Компанията е представител на един от най-бързоразвиващите се сектори у нас. Аутсорсинг индустрията и в частност TELUS International Europe са сред пионерите, които въведоха нов тип политика на работното място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com