Aston Martin DB10 за Джеймс Бонд в „Спектър“

43236
Aston Martin DB10 за Джеймс Бонд в „Спектър“

Вчера, 5 декември, в Pinewood Studios в Лондон, се състоя представянето на актьорския състав за новия 007, бе разкрито името на лентата, както и новото возило на тайния агент. Това е Aston Martin DB10, който ще партнира на Джеймс Бонд в 24-то екранно превъплащение на агента. Филмът ще излезе на голям екран на 6 ноември 2015 г., а лентата се казва SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion), препратка към тайната световна терористична организация, замислена от Флеминг.

 

Единствен по рода си

Този уникат е дело на Zagato Atelier и пълното му име е Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato. Това е вторият уникат, който тази г...

Снимките започват днес (5 декември) на различни локации, включително студията Pinewood, Мексико Сити, Рим, Tangier&Erfoud (Мароко), както и в Солден, Обертилиач и езерото Атлаузее в Австрия. Режисьор на лентата е Сам Мендес, а 007 отново ще бъде изигран от Даниел Крейг. Негови екранни партньори ще са Ралф Файнс, Бен Уишоу, Наоми Харис, Рори Киниър, Кристоф Валц и др.

Що касае Aston Martin DB10, той предлага еволюционен дизайн, който ще бъде въведен в бъдещите модели на марката, които ще бъдат оборудвани с двигатели от Mercedes-AMG. Интересното обаче е, че, особено отзад, дизайнът изключително много прилича на този на Jaguar F-Type, което не бих казал, че е еволйция. Aston Martin заявява, че за филма ще бъдат подготвени 10 коли в Гейдън, като и 10-те ще бъдат използвани по време на снимките.

В близко бъдеще очакваме повече информация за модела.

Междувременно стана ясно, че в Германия са откраднати 9 автомобила, специално подготвени за началото на снимките на лентата някъде в Алпите. Пет от тях са били Range Rover Sport, като с останалите четири са били откраднати от тренировъчния център на Land Rover край Дюселдорф. Общата стойност на колите се изчислява на около 800 000 евро. Тази кражба вероятно ще забави старта на снимките, тъй като сега същите коли трябва отново да се подготвят за нуждите на продукцията.

Тестват Aston Martin Lagonda в Оман

Миналият месец показахме официален тийзър на Lagonda, а сега вече можем да видим модела в готов вариант, докато се товари на самолет на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com