Bentley подготвят истински звяр

10336
Bentley подготвят истински звяр
Continental с над 650 коня ще се появи догодина.

От Bentley направо обожават да слагат все повече и повече коне в своя спортен Continental. Така според последни данни британците планират да разкрият още по-мощен Continental Supersports следващата година.

Наследникът на първото поколение от 2009 година ще се появи през 2014 година и ще бъде оборудван с битурбо W12 двигател. И тук идва най-хубавата част – мощността му ще бъде над 650 к.с. Като изключим обаче добавените кончета, новият модел ще свали няколко килограма благодарение на карбоновите панели на каросерията, олекотените седалки от композитни материали, както и на по-спартанското обзавеждане на интериора (доколкото едно Bentley може да бъде спартанско, разбира се). Не е изключено спортното купе да се откаже от задните седалки. Управлението със сигурност ще бъде по-остро и по-директно, а и саундтракът от двигателя при всички положения ще бъде по-динамичен.



Докато предишният Continental Supersports се предлагаше за доста ограничено време, то наследникът му, който очакваме догодина, ще се предлага в доста по-дългосрочен период. Той ще бъде позициониран между настоящия Speed и шосейния GT3 (базиран на състезателния GT3), планиран за 2015 година.

Bentley Continental Flying Spur е голям, мощен и разточителен

Все още ни делят 2 седмици от началото на изложението в Женева, а някои откъслечни ходове на отделни компании в последните години, сега...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com